Marters

Iedereen heeft er wel eens van gehoord, steenmarters. Helaas veroorzaken deze steenmarters jaarlijks voor enorm veel schade aan o.a. auto’s en woningen.

Ze kunnen onder de motorkap leidingen en isolatie materiaal beschadigen. Ook in uw woning kan de marter voor erg veel overlast zorgen. Ze kunnen enorm veel kabaal maken en voor veel stank overlast zorgen. Ook slepen ze kadavers mee naar de rustplaats.

Het is daarom erg belangrijk om te achterhalen waar de marter naar binnen komt en wanneer deze er verblijft. Wij gebruiken de laatste technieken om vast te stellen hoe en wanneer de marter actief is in uw woning. Als we dit allemaal in kaart hebben gebracht kunnen we uw woning d.m.v. ongedierte-wering marter dicht maken.

Heeft u het idee dat er een marter in- of rondom uw woning actief is? Neem dan contact op met Sijben Ongediertebestrijding.

Ook last van plaagdieren? Neem contact met ons op voor meer informatie en vrijblijvende offerte

Email naar info@sijben-ongediertebestrijding.nl of bel +31 (0)6 533 672 29
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Scroll naar boven