Bedwantsen

Bedwantsen komen steeds vaker voor in Nederland, dit komt o.a ons reisgedrag. Steeds vaker reizen we af naar verre bestemmingen, hierdoor vergroot de kans dat deze insecten mee reizen.

Als u last heeft van bedwantsen dan zult u waarschijnlijk last hebben van vervelende kleine rode bultjes. Ook is het mogelijk dat u kleine donker rode vlekjes in uw beddengoed zult aantreffen.

Bedwantsen zijn lichtschuw en zullen daardoor ook slecht vindbaar zijn, denk aan ritssluitingen van uw matras, in bed ombouw, achter stopcontacten enz. Het is belangrijk om tijdens een inspectie vast te stellen waar de bedwantsen zich ophouden om vervolgens een bestrijding uit te voeren.

De bestrijding bestaat altijd uit een 2 tal manieren:

  • Als eerste zal een droge stoom behandeling van 180 graden worden uitgevoerd, bedwantsen zijn zeer gevoelig voor temperatuur wisselingen
  • De tweede bestrijding bestaat uit een naden en kieren-behandeling met een insecticide, hierbij worden alle schuilplaatsen behandeld

Heeft u het idee dat u last heeft van bedwantsen? Aarzel niet en neem contact op met Sijben Ongediertebestrijding.

Ook last van plaagdieren? Neem contact met ons op voor meer informatie en vrijblijvende offerte

Email naar info@sijben-ongediertebestrijding.nl of bel +31 (0)6 533 672 29
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Scroll naar boven