Bestrijding vlooien Heel

Case Heel: Inspectie, bestrijding vlooien dmv een naden en kierenbehandeling met een lang werkend middel.

Een opdrachtgever uit Heel belde ons met het verhaal dat ze onder de rode jeukende bultjes zaten. Hadden al van alles geprobeerd maar kwamen niet van de overlast af.

Overlast door vlooien

Tijdens het eerste telefoongesprek werd al snel duidelijk dat onze opdrachtgever huisdieren had rondlopen, honden.

We hebben onze opdrachtgever het advies gegeven om met de honden naar de dierenarts te gaan. Deze hebben doorgaans goede middeltjes waardoor de honden worden verlost van de vlooien. Helaas komt het dan vaak voor dat de vlooien een andere gastheer of gastvrouw zoeken. Hier nemen ze dan proefbeten, dit worden dan de jeukende rode bultjes.

Bestrijding vlooien met een langwerkend middel (vergif)

Na het goedkeuren van de vrijblijvende offerte zijn we meteen aan de slag gegaan. Opdrachtgever heeft de gehele bestrijding uit handen gegeven.

Na enkele keren goed stofzuigen hebben we onze gifspuit uit de auto gehaald en hebben door het gehele huis een zo genoemde naden en kierenbehandeling uitgevoerd. Naden en kieren worden hier behandeld met het vergif.

Doordat vlooien actief worden door trillingen komen ze in aanraking met het vergif waaraan ze dan ook zullen sterven.

Gedurende de bestrijding mogen er geen personen en huisdieren in het te behandelden pand aanwezig zijn, dit voor de veiligheid!

Nazorg vlooien bestrijding

We hebben met onze opdrachtgever afgesproken geruime tijd niet langs de naden en kieren te dweilen, hierdoor zou het residu (vergif) verwijderd kunnen worden.

Wij zullen met 4 weken telefonisch contact opnemen om te achterhalen of de bestrijding afdoende is geweest. Indien dit niet het geval is zou er een nabehandeling uitgevoerd kunnen worden.

Delen:

Ook last van plaagdieren? Neem contact met ons op voor meer informatie en vrijblijvende offerte

Email naar info@sijben-ongediertebestrijding.nl of bel +31 (0)6 533 672 29
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Scroll naar boven