Bestrijding ratten Weert

Case Weert: Inspectie, bestrijding en preventie door plaatsing van wering voor een opdrachtgever uit Weert die last had van ratten onder het dak van de keuken.

Een klant uit Weert belde ons op met de mededeling dat ze erg veel lawaai hoorde in en op het dak van de keuken. Meestal speelde dit zich af in de avond uren en erg vroeg in de ochtend. Bij de klant aangekomen zijn we meteen begonnen met een gedegen inspectie. Al snel werd duidelijk dat ze last hadden van ratten.

Overlast door ratten in Weert

De ratten hadden inmiddels voor behoorlijk wat overlast gezorgd, geluid – en schade aan de spouwmuurisolatie. Daarnaast troffen we ook veel uitwerpselen aan dat natuurlijk voor veel stank overlast zorgt. Sijben ongediertebestrijding maakt gebruik van de laatste technieken voor het opsporen van plaagdieren. Voor het opsporen van de ratten en met name het vinden van de ingang hebben we twee wildcamera’s geplaatst. Tijdens het tweede bezoek waren de ratten duidelijk op de camera’s te zien.

Bestrijding ratten en plaatsen van wering

Na het goedkeuren van de vrijblijvende offerte zijn we begonnen  met de bestrijding en het aanbrengen van de wering. We hebben bij deze opdrachtgever 4 stuks ratten klemmen geplaatst.Na de eerste dag kregen we een telefoontje van de bewoners met de mededeling dat er 2 ratten in de klemmen zaten. Zijn nu een week verder en we hebben in totaal 5 ratten gevangen.Tevens zijn we begonnen met het aanbrengen van wering, dit word gedaan d.m.v metalen vogelschroot.

We laten nu de klemmen nog ca 2 weken staan. Indien er geen vangsten meer volgen kunnen we ook bij deze opdrachtgever het laatste stukje wering aanbrengen.

Al met al een mooie klus waarbij we onze opdrachtgever uit Weert verlost hebben van deze ratten. Heeft u ook het idee dat er een ratten in- of rondom uw woning actief zijn? Neem dan contact op met Sijben Ongediertebestrijding.

Delen:

Ook last van plaagdieren? Neem contact met ons op voor meer informatie en vrijblijvende offerte

Email naar info@sijben-ongediertebestrijding.nl of bel +31 (0)6 533 672 29
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Scroll naar boven