Houtwormbestrijding Belfeld

Case Belfeld: Inspectie, bestrijding huisboktor & gewone houtworm dmv een oppervlaktebehandeling met een lang werkend middel.

Een opdrachtgever uit Belfeld was bezig met de renovatie van een woonhuis.Tijdens de renovatie van het dak troffen ze allemaal kleine gaatjes aan, ook lagen er op een aantal plaatsen hoopjes boormeel op de vloer.

Houtaantasters

Tijdens het eerste telefoongesprek werd al snel duidelijk dat het niet alleen om kleine maar ook grotere gaten ging.

We hebben onze opdrachtgever gevraagd om langs te komen voor een gedegen inspectie, dit hebben we uiteraard gratis gedaan!

Eenmaal ter plekken werden onze vermoedens bevestigd, opdrachtgever had last van de gewone houtworm & huisboktor.

Bestrijding houtaantasters met een langwerkend middel (vergif)

Na het goedkeuren van de vrijblijvende offerte zijn we meteen aan de slag gegaan, opdrachtgever heeft de gehele bestrijding uit handen gegeven.

We hebben eerst de gehele kapconstructie ontdaan van alle verf /beits resten, hierna hebben we de boorgangen van de huisboktor opengestoken.Vervolgens de gehele ruimte stofvrij gemaakt d.m.v bouwstofzuiger.

Na dit proces zijn we gaan bestrijden, dit word gedaan middels een vloeistofpomp. Met ca. 3 bar word het vloeistof (oliebedragen) op het houtwerk aangebracht.Richtlijn is 250 ML per meter.

Tijdens  de bestrijding mogen er geen personen en huisdieren in de ruimte’s die behandeld worden aanwezig zijn, dit voor de veiligheid!

Ook na de bestrijding mag de ruimte niet betreden worden, wij adviseren 4 dagen.Na deze periode moeten de ruimtes grondig geventileerd worden alvorens hier landurig   verbleven word.

Nazorg houtworm bestrijding

We hebben met onze opdrachtgever afgesproken dat we het bestreden houtwerk controlen voordat de afwerking geplaatst word. De controle moet ca. 1 jaar na bestrijding uitgevoerd worden, indien nieuw boormeel (zaagsel) word aangetroffen kan het houtwerk plaatselijk opnieuw behandeld worden.Wij geven 5 jaar garantie op het bestreden houtwerk.

Delen:

Ook last van plaagdieren? Neem contact met ons op voor meer informatie en vrijblijvende offerte

Email naar info@sijben-ongediertebestrijding.nl of bel +31 (0)6 533 672 29
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Scroll naar boven