Bestrijding bedwantsen

Case Belfeld: Inspectie, bestrijding bedwantsen dmv een hittebehandeling en insecticide.

Een opdrachtgever uit Belfeld belde ons met het verhaal dat ze onder de rode jeukende bultjes zaten. Hadden al van alles geprobeerd maar kwamen niet van de overlast af.

Overlast door bedwantsen in slaapkamer.

Tijdens het eerste telefoongesprek werd na wat vragen te hebben gesteld duidelijk dat de opdrachtgever last had van bedwantsen

We hebben onze opdrachtgever het advies gegeven om alle spullen die gewassen konden worden, beddengoed – kleding ed. zo warm mogelijk te wassen. Alle ander spullen niet te verslepen naar andere ruimtes, hierdoor vergroot je de kans op verplaatsing van het probleem.

Bestrijding bedwantsen d.m.v hittebehandeling en een lang werkende insecticide.

Na het goedkeuren van de vrijblijvende offerte zijn we meteen aan de slag gegaan. Opdrachtgever heeft de gehele bestrijding uit handen gegeven.

Nadat de ruimte gepoetst was zijn we aan de slag gegaan.

Omdat bedwantsen lichtschuw zijn en zich zeer goed kunnen verstoppen is een grondige aanpak zeer belangrijk. Eerst hebben we in de gehele ruimte een hittebehandeling uitgevoerd. Dit word dmv droge stoom gedaan, bedwantsen zijn zeer temperatuur gevoelig!Alle kiertjes – naden stopcontacten – kasten – gordijnen – bedden worden onderhanden genomen.

Hierna werd een naden en kieren behandeling uitgevoerd. Dezelfde naden – kieren en bedden worden voorzien van een langwerkende insecticide.

 

Gedurende de bestrijding mochten er geen personen en huisdieren in de behandelde ruimte aanwezig zijn, dit voor de veiligheid!

Nazorg bedwantsen

We hebben met onze opdrachtgever afgesproken geruime tijd niet langs de behandelde naden en kieren te dweilen, hierdoor zou het residu (vergif) verwijderd kunnen worden.

Wij zullen met 4 weken telefonisch contact opnemen om te achterhalen of de bestrijding afdoende is geweest. Indien dit niet het geval is zou er een nabehandeling uitgevoerd kunnen worden.

Delen:

Ook last van plaagdieren? Neem contact met ons op voor meer informatie en vrijblijvende offerte

Email naar info@sijben-ongediertebestrijding.nl of bel +31 (0)6 533 672 29
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Scroll naar boven