Aanbrengen wering tegen marters Herkenbosch

Case Herkenbosch: Inspectie en preventie door plaatsing van wering voor een opdrachtgever uit Herkenbosch die last had van een Marter.

Een klant uit Herkenbosch belde ons op met de mededeling dat ze isolatiemateriaal op de grond zagen liggen, ook hoorde ze geregeld gerommel rondom het dak van de garage, meestal in de avond uren en erg vroeg in de ochtend. Bij de klant aangekomen zijn we meteen begonnen met een gedegen inspectie. Al snel werd duidelijk dat ze last hadden van een marter.

Schade aan het isolatiemateriaal door marter in Herkenbosch

De marter had inmiddels al behoorlijk wat schade aangericht aan het isolatiemateriaal onder het dak. Daarnaast troffen we ook veel uitwerpselen aan dat natuurlijk voor veel stank overlast zorgt. Via afbeeldingen hebben we de klant de schade laten zien en direct daarna zijn we overgegaan tot actie. Sijben ongediertebestrijding maakt gebruik van de laatste technieken voor het opsporen van plaagdieren. Voor het opsporen van deze marter en met name het vinden van de ingang hebben we twee wildcamera’s geplaatst. Tijdens het tweede bezoek was op de camera beelden de marter duidelijk te zien.

Weren marter door plaatsen van metalen vogelschroot.

Na goedkeuring van de vrijblijvende offerte voor de bestrijding van de marter zijn we bij het tweede bezoek begonnen met het plaatsen van het eerste deel wering. Op de camera beelden was te zien dat de marter met schemering naar buiten kwam en net voor het opkomen van de zon weer naar binnen glipte. We konden onze klus op dat moment dus niet afmaken, we willen geen beesten opsluiten! Bij het derde bezoek zagen we de marter alleen naar buiten komen en hebben toen meteen besloten om het resterende stuk wering aan te brengen.

Al met al een mooie klus waarbij we onze opdrachtgever uit Herkenbosch verlost hebben van deze marter. Heeft u ook het idee dat er een marter in- of rondom uw woning actief is? Neem dan contact op met Sijben Ongediertebestrijding.

Delen:

Ook last van plaagdieren? Neem contact met ons op voor meer informatie en vrijblijvende offerte

Email naar info@sijben-ongediertebestrijding.nl of bel +31 (0)6 533 672 29
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Scroll naar boven